El-tjek

Hvad er forskellen på et El-Tjek og et EL-eftersyn?

Vi udfører både el-tjek og el-eftersyn. Forskellen hos TJ-El Service er, at el-tjek bruger vi som den billige model ved hushandler, hvor køber eller sælger gerne vil havde et indtryk af el-installationen. Her finder vi ulovlige el-installationer samt kommer med råd og vejledning, desuden udregner vi et tilbud på de eventuelt fundne fejl/forbedringer.

El-eftersynet indeholder et el-tjek plus et udvidet eftersyn, som Sikkerhedsstyrelsen har beskrevet. Blandt en lang række punkter bliver fx HFI-relæet også afprøvet.

Vi udfører el-tjek og el-eftersyn i Næstved, Holmegaard, Karrebæksminde, Fensmark, Fuglebjerg, Haslev, Rønnede, Mogenstrup og alle andre byer her omkring.

El-tjek priser starter fra kun kr. 1.600 inkl. moms (beregnet ud fra 1.plansvilla på 130 m2)

Skal du købe hus?
Det kan være en god idé at få tjekket boligens el-installationer, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Og husk, i tilstandsrapporten kan der stå, at der “intet er at bemærke” til el-installationerne. Det betyder, at den person, der har lavet rapporten, ikke kan lave el-tjek eller el-eftersyn, fordi han ikke er autoriseret el-installatør.

Bestil et el-tjek – eller el-eftersyn her!