Få et autoriseret el-tjek til fast pris!

Hvad er forskellen på et El-Tjek og et EL-eftersyn?

Vi udfører både el-tjek og el-eftersyn. Forskellen hos TJ-El Service er, at el-tjek bruger vi som den billige model ved hushandler, hvor køber eller sælger gerne vil havde et indtryk af el-installationen. Her finder vi ulovlige el-installationer samt kommer med råd og vejledning, desuden udregner vi et tilbud på de eventuelt fundne fejl/forbedringer.

El-eftersynet indeholder et el-tjek plus et udvidet eftersyn, som Sikkerhedsstyrelsen har beskrevet. Blandt en lang række punkter bliver fx HFI-relæet også afprøvet.

Vi udfører el-tjek og el-eftersyn i Næstved, Holmegaard, Karrebæksminde, Fensmark, Fuglebjerg, Haslev, Rønnede, Mogenstrup og alle andre byer her omkring.

 

Skal du købe hus?

Det kan være en god idé at få tjekket boligens el-installationer, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Og husk, i tilstandsrapporten kan der stå, at der “intet er at bemærke” til el-installationerne. Det betyder, at den person, der har lavet rapporten, ikke kan lave el-tjek eller el-eftersyn, fordi han ikke er autoriseret el-installatør.

Bestil et el-tjek – eller el-eftersyn her!

Kategori reference