Der er i høj grad kommet større fokus på den grønne omstilling i de seneste år, og det er der selvfølgelig en god grund til - så vi kan sikre jordkloden til de fremtidige generationer. Derfor gør vi meget i energioptimering af el for både private og erhvervskunder på Vestegnen, i Næstved, Køge & Vordingborg.

Hos TJ-El Service går vi højt op i at hjælpe vores kunder med at reducere elregningen. Det kan blandt andet gøres ved at vi gennemgår jeres el installationer i forbindelse med el-renoveringer, nybyg eller med henblik på at finde energibesparende løsninger til jeres nuværende elinstallationer. 

Kontakt os i dag for et tilbud

Energioptimering af el i din bolig

Der er flere måder at energioptimere en bolig på. Men der hvor der virkelig kan laves ændringer er indenfor:

  • Belysning
  • Varme
  • Klimaanlæg 
  • Hårde Hvidevarer

Det er især inden for energioptimering at der kan gøres en del i forhold til din el regning uanset om det er for en virksomhed eller ved en privat person. 

Smarte og effektive energiløsninger  

De fleste besparinger på el kan opnås ved intelligente løsninger såsom bevægelsessensorer og lysdæmpere i rummene, hvilket gør at man udelukkende anvender den mængde strøm der er behov for. 

På den måde vil lyset heller ikke stå tændt i jeres virksomhed eller i hjemmet når rummene ikke bliver brugt. Udover at effektivisere på lysstyrken, kan der også spares en del ved at skifte pærer ud med energirigtige LED-pærer, de forbruger nemlig mindre watt. 

Ring i dag og få et godt tilbud på el optimering 

Overvejer du at få tjekket din bolig eller virksomhed? Så kontakt os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at energioptimere bygningen, så du både får en mere miljøvenlig, samt energi- og økonomisk besparende løsning. 

Ring til os i dag på telefon 5573 0808 eller send en mail til kn@tj-elservice.dk og få et godt og uforpligtende tilbud. 

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede i forhold til jeres muligheder med energioptimering. 
Vi servicere primært kunder på Vestegnen, Næstved, Køge & Vordingborg.

Ring til os