Der er i høj grad kommet større fokus på den grønne omstilling i de seneste år, og det er der selvfølgelig en god grund til - så vi kan sikre jordkloden til de fremtidige generationer. Derfor gør vi meget i energioptimering af el for både private og erhvervskunder. 

Hos TJ - EL service går vi højt op i at, hjælpe vores kunder med at reducere elregningen. Det kan blandt andet gøres ved at, vi gennemgår jeres elinstallationer i forbindelse med el-renoveringer, nybyg eller med henblik på at finde energibesparende løsninger til jeres nuværende elinstallationer. 

Vi servicere primært kunder i Greve, på Vestegnen, Næstved, Køge & Vordingborg. 

Der hvor der virkelig kan laves en energioptimering af boligen er blandt andet Inden for:

  • Belysning
  • Varme
  • Klimaanlæg 
  • Hårde Hvidevarer

Det er især inden for energioptimering at der kan gøres en del i forhold til din el regning uanset om det er for en virksomhed eller ved en privat person. 

Få hjælp til energioptimering af din elektriker 

De fleste besparinger på el kan opnås ved intelligente løsninger såsom bevægelsessensorer og lysdæmpere i rummene, hvilket gør at man udelukkende anvender den mængde strøm der er behov for. 

På den måde vil lyset heller ikke stå tændt i jeres virksomhed eller i hjemmet når rummene ikke bliver brugt. Udover at effektivisere på lysstyrken, kan der også spares en del ved at skifte pærer ud med energirigtige LED-pærer, de forbruger nemlig mindre watt. 

Få et tilbud på energioptimering af din bolig eller din virksomhed i dag 

Synes du elregningen er for høj, og ønsker du at gøre noget godt for miljøet? Så kontakt os i dag på 5573 0808 og få et uforpligtende tilbud på energioptimeringen af din bolig eller virksomhed. 

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede i forhold til jeres muligheder med energioptimering.