Der er i høj grad kommet større fokus på den grønne omstilling i de seneste år, og det er der selvfølgelig en god grund til - så vi kan sikre jordkloden til de fremtidige generationer. Derfor gør vi meget i energioptimering af el for både private og erhvervskunder. 

Hos TJ - EL service går vi højt op i at, hjælpe vores kunder med at reducere elregningen. Det kan blandt andet gøres ved at, vi gennemgår jeres elinstallationer i forbindelse med el-renoveringer, nybyg eller med henblik på at finde energibesparende løsninger til jeres nuværende elinstallationer. 

Vi servicere primært kunder i Greve, på Vestegnen, Næstved, Køge & Vordingborg. 

Der hvor der virkelig kan laves en energioptimering af boligen er blandt andet Inden for:

  • Belysning
  • Varme
  • Klimaanlæg 
  • Hårde Hvidevarer

Det er især inden for energioptimering at der kan gøres en del i forhold til din el regning uanset om det er for en virksomhed eller ved en privat person. 

Kontakt os i dag for et tilbud

Få hjælp til energioptimering af din elektriker 

De fleste besparinger på el kan opnås ved intelligente løsninger såsom bevægelsessensorer og lysdæmpere i rummene, hvilket gør at man udelukkende anvender den mængde strøm der er behov for. 

På den måde vil lyset heller ikke stå tændt i jeres virksomhed eller i hjemmet når rummene ikke bliver brugt. Udover at effektivisere på lysstyrken, kan der også spares en del ved at skifte pærer ud med energirigtige LED-pærer, de forbruger nemlig mindre watt. 

Få et tilbud på energioptimering af din bolig eller din virksomhed i dag 

Synes du elregningen er for høj, og ønsker du at gøre noget godt for miljøet? Så kontakt os i dag på 5573 0808 og få et uforpligtende tilbud på energioptimeringen af din bolig eller virksomhed. 

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede i forhold til jeres muligheder med energioptimering.