KNX er fleksibelt

KNX-certificeringsprocessen sikrer, at forskellige produkter fra forskellige producenter som anvendes i forskellige applikationer fungerer og kommunikerer indbyrdes. Dette sikrer en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med udvidelse og omprogrammering af installationerne. Produktkonformitet testes af neutrale laboratorier.

KNX er den eneste bolig- og bygningsautomationsstandard, som driver globale certificeringsprocesser for såvel produkter, uddannelsessteder (erhvervsfaglige og private institutioner) som for enkeltpersoner (el-installatører, el-ingeniører og entreprenører).

KNX dækker det hele

KNX kan anvendes i alle mulige funktioner / applikationer i bolig- og bygningsautomation lige fra belysning, styring af persienner til varme, ventilation, aircondition, overvågning, alarm, vand- og energistyring, energimåling, husholdningsapparater, audio og meget mere.

KNX forbedrer komforten og sikkerheden og er med til at reducere energiforbruget og beskytte miljøet (op til 50% ved lysstyringer og varmeapplikationer).

TJ-El Service er autoriseret KNX-installatør.

Kategori reference