Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe?

Så er vi hos TJ-El Service klar til at stå for monteringen, samt råd og vejledning. Vi monterer og installere samt udfører service af luft til luft varmepumper i Næstved, Køge, Vordingborg og resten af Sjælland. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Få installeret en varmepumpe og spar på varmeregningen

En luft til luft varmepumpe fungerer ligesom et køleskab. I et køleskab trækkes varmen ud af køleskabet, og varmen slippes ud på bagsiden af køleskabet.

På samme måde trækker en luft til luft varmepumpe varmen ud af luften uden for huset og bruger varmen til at opvarme luften inde i huset. Den kolde udeluft bruges til at varme en kølevæsken op.

Varmepumperne kan også “vendes om” og bruges som et køleanlæg om sommeren.

Vi leverer og installerer varmepumper fra bl.a. Bosch og Panasonic.

Flere fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe

Der skal naturligvis bruges el for at drive varmepumpen, men det er en god investering for når du bruger for 1 krone el – så får du for 4 kroner varme ud, set i forhold til hvor meget varme strømmen ville kunne lave med en el-radiator.

Fordelen ved at vælge en luft til luft varmepumpe er at den fjerner tung luft, støvpartikler, bakterier og fugt fra luften.

Du får derfor en effektiv varmepumpe der samtidig giver et sundere og indeklima. 

Ring i dag og få et tilbud på en ny effektiv varmepumpe

Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe i din bolig? Så står vi altid klar til at rådgive og vejlede i forhold til luft til luft varmepumper, hvor vi kan beregne hvor stor en varmepumpe du har behov for. Vi står naturligvis også for professionel montering og installering. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 5573 0808  og få et godt tilbud på en ny varmepumpe. 

Kontakt os og hør mere

Kategori reference