Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe? Så er vi hos TJ- EL service klar til at stå for monteringen, samt råd og vejledning. Vi monterer og installere samt udfører service af luft til luft varmepumper i Næstved, Greve, Køge, Vordingborg og resten af Sjælland. 

TJ - EL service ønsker at være din foretrukne leverandør når det kommer til luft til luft varmepumper.

Få installeret en varmepumpe og spar på varmeregningen 

En luft til luft-varmepumpe fungerer ligesom et køleskab. I et køleskab trækkes varmen ud af køleskabet, og varmen slippes ud på bagsiden af køleskabet.
På samme måde trækker en luft til luft-varmepumpe varmen ud af luften uden for huset og bruger varmen til at opvarme luften inde i huset. Den kolde udeluft bruges til at varme en kølevæsken op.

Varmepumperne kan også “vendes om” og bruges som et køleanlæg om sommeren.

Der skal naturligvis bruges el for at drive varmepumpen, men det er en god investering for når du bruger for 1 krone el – så får du for 4 kroner varme ud, set i forhold til hvor meget varme strømmen ville kunne lave med en el-radiator.

Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er at den fjerner tung luft, støvpartikler, bakterier og fugt fra luften. Hvilket også giver et sundere indeklima. 

Vi montere primært luft til luft varmepumper fra Panasonic. 

Ring i dag og få et tilbud på luft til luft varmepumper i Næstved, Greve & omegn 

Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe, så du får et bedre indeklima i din bolig? Så er du kommet det helt rette sted hen. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede i forhold til luft til luft varmepumper. 

Du er velkommen til at kontakte os på 5573 0808 og få et tilbud på din varmepumpe. 

Kontakt os – og vi beregner hvor stor en varmepumpe du har behov for – og et godt tilbud!

Kategori reference