Er du på udkig efter en ny effektiv og energibesparende varmepumpe? Så kan vi hos TJ-EL service anbefale Panasonic varmepumper. 

Som professionelle elektrikere, kan vi hjælpe med at finde den helt rette løsning til din bolig eller virksomhed. Vi har mange års erfaring med forskellige luft til luft varmepumper fra Panasonic. 

Vi hjælper både private og erhvervskunder rundt omkring i Næstved, Køge, Vordingborg & omegn. 

Kontakt os i dag for et tilbud

Derfor er en luft til luft varmepumpe fra Panasonic et godt valg

En luft til luft varmepumpe er en god løsning når det kommer til miljøvenlig beslutninger i din bolig, fordi at varmepumpen udnytter varmen i udeluften som et tilskud til driften af pumpen. 

Det fungere således at en udendørs enhed transportere varmen ud af luften, også i frostvejr og videresender til en enhed indenfor, som så fordeler varmen indenfor. 

Varmepumper er blevet så energiøkonomiske i dag at, de er et langt mere grønt alternativ til varmekilder som gas og olie. Derfor kan du søge om et energitilskud til varmepumper.

Fordele ved en panasonic varmepumpe 

Når du vælger at bruge os som din samarbejdspartner, og vælger at få opsat en Panasonic luft til luft varmepumpe er der en masse fordele, fx. kan du også få en Panasonic varmepumpe til store boliger. 

Dette kan gøres ved at have flere indendørs enheder, så selvom der kun er en udendørs enhed, kan du sagtens opvarme større boliger. 

Panasonic var også blandt de første på markedet til at, lave en varmepumpe med tilslutning til WiFi, hvilket gør at du via en app kan styre samt overvåge varmepumpen med en app på din smartphone. 

Så hvis du skal have installeret en ny varmepumpe eller bare have skiftet den gamle, så ring endelig til os.

Få et godt tilbud på en Panasonic varmepumpe 

Ønsker du at få installeret en luft til luft varmepumpe fra Panasonic i dit hjem? Så kan vi ved TJ- El service stå for montering og opsætning af din varmepumpe. 

Ring til os i dag på 5573 0808 og få et tilbud samt aftale nærmere omkring tilslutning og montering af din nye luft til luft varmepumpe fra Panasonic.

Ring til os